03-06-2017 | Dagje Dronten

Vandaag ben ik met Jean Schickendantz en Marie Jansen-Ploskova naar Velomobiel in Dronten geweest. Vorige week zondag maakte ik kennis met de Quattro Velo (QV). Even enkele ronden gereden op de kombaan in Peer. Dat smaakte naar meer. Niet dat ik ontevreden ben over mijn Strada, integendeel. Maar de QV is zo comfortabel, dat viel op!

 

Vandaag dus met Jean en Marie naar Dronten. Marie wilde graag met een Quest rijden. ZIj neemt wellicht de fiets van Jean over wanneer Jean besluit tot aankoop van een QV. Hij was nog sceptisch in eerste instantie. Vooral ook het geluid was voor hem een struikelblok.

 

We hebben meerdere ronden gereden, samen met Marie ben ik ook een stukje door Dronten gereden. En ook op niet geasfalteerde wegen, op rotondes, haakse bochten e.d. voldeed de QV volledig aan mijn verwachtingen. Geluid viel ook erg mee, zeker wanneer je iets in de bagageruimte legt waardoor het 'klankkast effect' wegvalt. Viel ook Jean op trouwens!

 

We hebben beiden besloten om een QV te bestellen en ons op de wachtlijst te plaatsen. De wachttijd is nu ca. 8 maanden. (Jean zal waarschijnlijk eerder in de QV kunnen rijden omdat hij al eerder op de lijst stond).

 

Dat betekent dus dat mijn Strada 081 met nu 17.000 km op de teller in de verkoop komt. Als je interesse hebt in deze klasse onderhouden fiets met alle opties (zie foto onder), neem gerust even contact met me op (info@grensrijder.com).