03. augustus 2023
SNOEK L - QUEST 3.0
Korte update over de SNOEK L die binnenkort (waarschijnlijk september) in productie gaat. Tevens een korte update over de stand van zaken rondom de QUEST 3.0. Het project zal opnieuw worden opgepakt zodra de productie van de SNOEK L goed loopt.
22. december 2022
Het was weer genieten met een grote G tijdens de tourtocht die MOOI TWENTE op zaterdag 19 november organiseerde.
22. december 2022
Ondanks de kou, was het een mooie fietsdag voor deze rit. We reden naar Kasteel Limbricht voor een lekkere kop chocomel en een kopje soep. Op de terugweg hebben we een kortere weg genomen vanwege de knie-problemen van een deelnemer. Al met al zeker de moeite waard. Vanwege het geringe aantal deelnemers herhalen we deze tocht op 31 december (Eindejaarstocht). Maar dan in de oorspronkelijke vorm. Bijgaand enkele foto's.
16. december 2022
ZONDAG 25 september reden we weer een toertocht. Ditmaal is de tocht uitgezet door Hartmut Genz. Het bleek een zeer fraaie rit door het groen te zijn. Zo mooi dat we direct hebben besloten om deze rit in 2023 als GLT23 rit te gaan gebruiken.
16. december 2022
Verandering van locatie: SPEZI, 's werelds grootste vakbeurs voor speciale fietsen, wordt vanaf april 2023 voor het eerst in Lauchringen in Baden-Württemberg gehouden.
16. december 2022
Afgelopen week was ik even bij Velomobiel.nl en sprak hier met Theo van Andel over geruchten die ik hoor inzake de Quest 3.0. Het verhaal doet nl. de ronde dat de SNOEK XL (waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd) de nieuwe fiets naast de Quest wordt en dat er GEEN Quest 3.0 meer komt.
16. december 2022
ZONDAG 23 oktober was er weer een Grenslandrit. Ditmaal reden we vanuit het startpunt in Beesel richting Arcen. Jules en Stefan hadden de route uitgezet.
28. september 2022
GLT22 | Maasvallei rit - 27 augustus 2022
Korte beschrijving van de 6e Grenslandtour die op xx augustus werd verreden.
04. november 2021
Hoe gaat het met de ontwikkeling van de EQ HAWK, de nieuwe 4 wiel velomobiel uit Polen. We hebben de fabriek/ontewikkelaars gevraagd om een update.
02. oktober 2021
Het bestuur van de NVHPV heeft op voordracht van ligfietsclub 'Grensrijder.com' besloten om de gemeente Roerdalen als eerste gemeente in Nederland uit te roepen tot 'LIGFIETS GEMEENTE'. Bedoeling is dat er jaarlijks een gemeente wordt uitgeroepen tot 'ligfiets gemeente' en dat dit voor leden van de NVHPV reden zal zijn om tochten door deze gemeenten te houden. Reden waarom 'Grensrijder.com' de gemeente Roerdalen heeft voorgedragen zijn: De Gemeente Roerdalen is al meerdere jaren op rij actief...

Meer weergeven