21. januari 2020
We hadden contact met de bedenker/producent van de Bertolett Angel over de voortgang van het project.
01. januari 2020
Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe Quest (3.0). Met een grotere instap en nieuwe neus.
02. december 2019
Veel te vroeg moesten we afscheid nemen van NVHPV-lid en Ligfiets redacteur Paul van Roekel. Hij overleed aan de gevolgen van kanker.
16. juli 2019
Met mooi weer en zo'n 45 deelnemers is het Grenslandtreffen 2019 verreden. Een korte terugblik.
22. juni 2019
Velomobiel.nl komt met groot nieuws. 19 Jaar na de introductie van de Quest zal een nieuwe Quest 3.0 worden uitgebracht. De voorbereidingen van deze fiets zijn in volle gang. In de tweede helft van dit jaar zullen de mallen gereed zijn en vanaf begin 2020 zal de fiets leverbaar zijn. De fiets krijgt een 28" achterwiel! Naast een nieuwe (QV) neus, heeft de Quest 3.0 een groot open te klappen instapluik en verbeterde vering en aandrijving. Zo staat te lezen in een bescheiden bericht op de site...
22. juni 2019
In de bijlage 'L' van dagblad 'De Limburger' staat zaterdag 11 mei een grote foto en artikel over ligfietsen. Dit in de vorm van een kort interview naar de ervaringen van Chris Trines. Met het artikel hoopt Chris mensen te interesseren in het ligfietsen. Reden ook waarom hij 25 mei met diverse andere fietsers aanwezig is tijdens het 'For You Tour'- event bij de wielerbaan in Geleen (zie hieronder). Het artikel van Marjolein Welling en de foto van John Peters vindt je hier.
22. juni 2019
Zaterdag 25 mei waren we met enkele ligfietsen, velomobielen, trikes en handbikes te gast tijdens de FOR YOU TOUR op de wielerbaan in Geleen. De aanwezigen konden zo kennis maken met deze fietsen. Enthousiasme genoeg evenals mooie reacties. Een mooi event waarbij de opbrengst ten goede komt aan promotie wielrennen voor kinderen. Dank aan Michel van Dijke.
24. mei 2019
Interview met Mister OBT 2018, Rob Tellings, hij promoot het ligfietsen alsof hij al jaren fietst.
08. april 2019
Na lang wikken en wegen toch belsoten om een electromotor in de 'Blue Diamond' in te laten bouwen.
18. oktober 2018
Succesvol organiseren is vooral afhankelijk van een goed team. Ik merk het nu ik midden in de OBT organisatie ziek ben geworden.

Meer weergeven