OLIEBOLLENTOCHT 2018

Euregio Midden-Limburg | Roermond

Vrijdag 28 december 2018
Foto's VVV Midden-Li,mburg


Hier vindt u informatie over de Oliebollentocht 2018 die dit jaar in de Euregio Midden-Limburg wordt georganiseerd.

 

U kunt zich hieronder al aanmelden, u wordt dan periodiek middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden.

inschrijving uit austRalië

Alhoewel het nog even duurt voor de rit echt gereden wordt, stromen de aanmeldingen van mensen die op de hoogte gehouden willen worden over de OLIEBOLLENTOCHT 2018 nu al binnen.

 

Opvallend vorige week was de aanmelding van Lincoln uit Australië. By far de deelnemer die van het verst komt. Hij zal aan de OBT deelnemen met zijn DF.


EUROPESE STEUN VOOR OBT 2018

ROERMOND. De organisatie van de OBT 2018 ontving op 43 mei 2018 een bericht van het Regionaal Programma management Euregio RIjn-Maas Noord. Hierin werd ons bevestigt dat de OBT 2018 een subsidie van € 1.000,00 ontvangt.

 

Deze subsidie in het kader van People to People (P2P) heeft tot doel om de Duits en Nederlands contacten en samenwerking te versterken. De Euregio is van mening dat de Oliebollentocht 2018 die voert door de Euregio en waarbij de NVHPV en HPV-D en HPV-B samenwerken, hier prima in past.

 


OBT 2018 in EUREGIO MIDDEN-LIMBURG | Roermond!

BREUKELEN. De Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Nederlandse Vereniging van Human Powered Vehicles (NVHPV), heeft op zondag 15 april besloten om de organisatie van de Oliebollentocht 2018 toe te kennen aan Roermond/Midden-Limburg. Ligfietsclub 'Grensrijder.com' tekent voor de organisatie van de tocht die op vrijdag 28 december wordt gereden. Middels deze pagina houden we je de komende periode op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Voorzitter Roel van Dijk: "We zijn blij met het enthousiasme van de mensen van Grensrijder.com. Het belooft een mooie tocht te worden die ook past in onze toekomstvisie waarbij we nauw samenwerken met de Belgische en Duitse zusterverenigingen. Leuk dus ook dat de  OBT ook in de Euregio wordt gereden. Dat we nog nooit met de tocht in Limburg zijn geweest, was ook een bijkomend argument om deze locatie voor te dragen".

 

Uiteraard zal de organisatie zorgen voor een goede slaaplocatie en leuk programma voor de mensen die deelnemen. Houd deze pagina in de gaten!
OBT 2018 IN HET KORT

 

Datum          | Vrijdag 28 december 2018

Slaapplaats | Scouting St.Hubertus Herten-Roermond

Startpunt    | Munsterplein/Kloosterwandplein Roermond

Afstand        | ca. 65 km [route volgt]

Door              | Roermond & Euregio Midden-Limburg

Organisatie  |  info@grensrijder.com / www.grensrijder.com

 

Kosten & definitieve aanmelding | volgt