OLIEBOLLENTOCHT 2018

Euregio Midden-Limburg | Roermond

Vrijdag 28 december 2018

 
Foto's o.a. VVV Midden-Li,mburg
AANMELDEN NWSBRF OBT 2018

 

Middels het formulier hiernaast, kunt u zich aanmelden voor de OBT nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen en laatste nieuwtjes.OBT 2018 | INSCHRIJVING FORMEEL GESTART

Vanaf 5 oktober 2018 is de inschrijving voor de OBT 2018 formeel gestart. Inschrijven kan UITSLUITEND via de website van de NVHPV (ligfiets.net). 

 

P A K K E T  A :  €  2 5 , 0 0

  • Deelname aan OBT Tourtocht 2018
  • Ontvangst met koffie/thee en stuk Limburgse vlaai
  • Lunchbuffet bestaande uit koffie/thee/melk/vruchtendrank - broodjes en beleg assortiment
  • Soep / 2 oliebollen / 2 consumpties bij finish
  • OBT herinneringssticker
  • VVV Goodiebag
  • Sportshirt (gegarandeerd bij aanmelding en betaling voor 1 december 2018)

 

 P A K K E T  A + : €  2 0 , 0 0

 

Leden van de NVHPV, HPV-B en/of HPV-D ontvangen € 5,00 korting op de kosten van pakket A.

 

P A K K E T  B : €  3 0 , 0 0

 

LET OP! Pakket B kan alleen worden gekozen in combinatie met pakket A of A+

  • 2x overnachting scouting gebouw
  • 2x ontbijt
  • Deelname aan koud-warm buffetavond op 28 december 2018 (ook vegetarisch)

 Bier/wijn/frisdrank zijn aanwezig. Hiervoor wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

 

S P O R T S H I R T | B I J  I N S C H R I J V E N  V O O R  1- 12- 2018

 

Wie voor 1 december inschrijft en de shirt maat doorgeeft, ontvangt van BURGERNET LIMBURG een SPORTSHIRT met logo van de OBT 2018. Schrijf je na 1 december in dan geldt, zolang de voorraad strekt.

 


band copperfield speelt tijdens obt 2018

De Midden-Limburgse band COPPERFIELD heeft toegezegd aanwezig te zijn in het LACO-sportcentrum om de fietsers bij terugkomst te trakteren op muziek uit de jaren 50-60-70 en 80.

 

De band treedt veelvuldig op in de Euregio en vindt het een eer om aanwezig te kunnen zijn.

 

Meer info over COPPERFIELD vind je hier.


stickers obt 2018 gereed

Met dank aan Hans van der Waal en zijn firma StickersNow. com zijn de OBT 2018 stickers inmiddels gereed. Hans heeft ons een bijzonder prijs gemaakt als Velomobiel-vriend. De stickers zijn ca. 8 x 8 cm groot en uiteraard kleurecht gedrukt op weervast vinyl.

 

StickersNow.com heeft ook de stickers voor de OBT 2017 in Rotterdam verzorgd. Zodoende dat we bij Hans zijn uitgekomen.

 

Iedere deelnemer ontvangt bij aanvang van de OBT op 28 december een pakket waarin twee stickers zitten. Mocht je al eerder stickers willen ontvangen, stuur dan effe een aan jezelf geadresseerde en gefrankeerde envelop aan ons toe. Mail ons dan eerst even.


pauzelocatie bekend | Café 'zur kapelle' - overhetfeld (d)

Ook de pauzelocatie van de OBT 2018 is nu bekend. De route leidt ons langs het gemütliche café/restaurant 'Zur Kapelle' in het Duitse Overhetfeld.

 

Deelnemers aan de Grenslandtour 2018 zouden deze locatie moeten (her)kennen. We hebben hier een (ongeplande)  'ijsstop' gemaakt.

 

Ditmaal zullen we stoppen om een lunch te nuttigen. De uitbater zorgt ervoor dat er naast koffie en thee een lunchbuffet met kaas, vlees, jam e.d. voor ons gereed staat.

 

Even de inwendige mens versterken en dan door naar Niederkrüchten en uiteindelijk de afdaling in de Meinweg.


Startlocatie bekend | laco sportcenter - APOLLOLAAN - melick

Na lang wikken en wegen en diverse offertes langs elkaar leggende, heeft het organisatiecomité van de OBT 2018 een besluit genomen over de start- en eindlocatie.

 

Gekozen is voor het LACO sportcenter (voorheen Apollohal), aan de Apollolaan in het nabij Roermond gelegen Melick (gemeente Roerdalen). Nu de locatie bekend is, gaan we de volgende stap definitief maken. Niet onbelangrijk overigens, de route. Daarbij gaan we ook nog in overleg met de pauzelocatie in het Duitse Overhetfeld.

 

 

We hebben om meerdere redenen voor deze locatie gekozen:

- een goede bereikbaarheid zowel per fiets als auto;

- gelegen aan fietsroute;

- grote gratis parkeerplaats rondom het complex;

- scherpe prijstelling catering;

- mogelijkheid tot douchen (is nog punt van overleg met de eigenaar).

 


burgernet limburg - partner obt 2018

Burgernet Limburg heeft besloten om de OBT 2018 te ondersteunen. Dit door de deelnemers een sportshirt te schenken als herinnering aan de tocht.

 

Met deze medewerking is BURGERNET partner geworden van de OBT 2018. Met de actie wil BURGERNET haar bekendheid nog verder vergroten. Op de shirts staat een opdruk van BURGERNET en daarnaast een logo van ons.

 

Ligfietsen en hun rijders, trekken waar ze ook komen de aandacht. Aandacht waar BURGERNET graag gebruik van maakt. Snelheid is belangrijk voor ligfietsers maar ook voor BURGERNET. Door snel een bericht uit te zetten, kunnen daders worden opgespoord en/of mensen worden gewaarschuwd bij gevaarlijke situaties.

 

De organisatie van de OBT 2018 is erg blij met deze partner. "Door de schenking van de shirts kunnen we de deelnemers nu een tastbare herinnering bieden", aldus organisator Chris Trines.

 

Voor meer informatie over Burgernet of om u aan te melden bij Burgernet, klikt u op de foto.

De Burgernet website vindt u hier.

 


ROERMOND. De organisatie van de OBT 2018 ontving op 3 mei 2018 een bericht van het Regionaal Programma management Euregio RIjn-Maas Noord. Hierin werd ons bevestigt dat de OBT 2018 een subsidie van € 1.000,00 ontvangt.

 

Deze subsidie in het kader van People to People (P2P) heeft tot doel om de Duits en Nederlands contacten en samenwerking te versterken. De Euregio is van mening dat de Oliebollentocht 2018 die voert door de Euregio en waarbij de NVHPV en HPV-D en HPV-B samenwerken, hier prima in past.

 

inschrijving uit austRalië

Alhoewel het nog even duurt voor de rit echt gereden wordt, stromen de aanmeldingen van mensen die op de hoogte gehouden willen worden over de OLIEBOLLENTOCHT 2018 nu al binnen.

 

Opvallend vorige week was de aanmelding van Lincoln uit Australië. By far de deelnemer die van het verst komt. Hij zal aan de OBT deelnemen met zijn DF.


EUROPESE STEUN VOOR OBT 2018


OBT 2018 in EUREGIO MIDDEN-LIMBURG | Roermond!

BREUKELEN. De Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Nederlandse Vereniging van Human Powered Vehicles (NVHPV), heeft op zondag 15 april besloten om de organisatie van de Oliebollentocht 2018 toe te kennen aan Roermond/Midden-Limburg. Ligfietsclub 'Grensrijder.com' tekent voor de organisatie van de tocht die op vrijdag 28 december wordt gereden. Middels deze pagina houden we je de komende periode op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Voorzitter Roel van Dijk: "We zijn blij met het enthousiasme van de mensen van Grensrijder.com. Het belooft een mooie tocht te worden die ook past in onze toekomstvisie waarbij we nauw samenwerken met de Belgische en Duitse zusterverenigingen. Leuk dus ook dat de  OBT ook in de Euregio wordt gereden. Dat we nog nooit met de tocht in Limburg zijn geweest, was ook een bijkomend argument om deze locatie voor te dragen".

 

Uiteraard zal de organisatie zorgen voor een goede slaaplocatie en leuk programma voor de mensen die deelnemen. Houd deze pagina in de gaten!
OBT 2018 IN HET KORT

 

Datum          | Vrijdag 28 december 2018

Slaapplaats | Scouting St.Hubertus Herten-Roermond

Startpunt    | Laco Sportcenter, Apollolaan Melick

Afstand        | ca. 80 km [route volgt]

Door              | Roermond & Euregio Midden-Limburg

Organisatie  |  info@grensrijder.com / www.grensrijder.com

 

Kosten & definitieve aanmelding | aanmelden via ligfiets.net