#09 22 | GREFRATH | Foto terugblik

ZONDAG 25 september reden we weer een toertocht. Ditmaal is de tocht uitgezet door Hartmut Genz. Het bleek een zeer fraaie rit door het groen te zijn. Zo mooi dat we direct hebben besloten om deze rit in 2023 als GLT23 rit te gaan gebruiken.

 

We startten bij 'De Witte Steen' in Reuver. De tocht voerde ons naar Grefrath. Daar pauzeerden we bij het vliegveld vanwege festiviteiten in het centrum. Vervolgens reden we over voormalige spoorbanen die zijn omgebouwd tot fietspaden terug richting Bracht en Brüggen. Om in Brüggen door de poort van het voormalige Munitiedepot te rijden richting Swalmen. Het belooft weer een mooie tocht te worden (ca. 70 km).

 

SONNTAG, 25. September: Wir haben eine weitere Tour gemacht. Dieses Mal wurde die Fahrt von Hartmut Genz gezeichnet. Es war eine sehr schöne Fahrt durch die grüne Landschaft. So schön, dass wir sofort beschlossen haben, diese Fahrt als GLT23-Fahrt im Jahr 2023 zu nutzen.
 
Wir begannen bei 'De Witte Steen' in Reuver. Die Fahrt führte uns nach Grefrath. Dort legten wir aufgrund von Feierlichkeiten im Stadtzentrum eine Pause am Flughafen ein. Auf ehemaligen Bahntrassen, die zu Radwegen umfunktioniert wurden, fuhren wir dann zurück nach Bracht und Brüggen. In Brüggen durch das Tor des ehemaligen Munitionsdepots in Richtung Swalmen zu fahren. Es verspricht wieder eine schöne Tour zu werden (ca. 70 km).


Download
GR 0922 | GREFRATH
Rit vanuit 'de Witte Steen' in Reuver naar het pauze en keerpunt op de Markt in Grefrath. Via fietsroute over oude spoortracées richting Brüggen en dan via het Natuurpark Bracht richting Swalmen. Daar mogelijkheid om iets te drinken.
Grensrijder 2022-09-final-70800m.gpx
XML document 126.2 KB