GLT22 | Maasvallei rit - 27 augustus 2022

Zaterdag 27 augustus as. organiseerde Grensrijder.com voor de 6e maal de GRENSLANDTOUR. Het werd weer een feestje waaraan zo'n 25 ligfietsers deelnamen.

 

We vertrokken vanuit Montfort voor een tocht van ca. 62 km. Via het IJzeren bos in Susteren fietsten we naar de MAASVALLEI in Nederlands en Belgisch Limburg. Met prachtige vergezichten en een lekkere koele bries toen we over de nieuw aangelegde fietspaden rijden. Gepauzeerd werd er bij fietscafé 'Lombok' in Nattenhoven.

 

De variatie aan fietsen was groot: Strada, Mango, Quest, DF, Alpha 9, Quatrevelo, Orca en zelfs een Leiba waren aanwezig om de tocht te maken. En dan mogen we de bijzondere Alleweder natuurlijk niet vergeten. De deelnemers uit NL - B en D hebben, zo hoorden we, weer genoten van de dag!

 

De GRENSLANDTOUR in 2023 (GLT23) wordt gereden op ZATERDAG 20 mei 2023. Op verzoek zullen we afspraken met een camping maken zodat de deelnemers weer bij kunnen praten.

 

Bijgaand enkele foto's gemaakt door de deelnemers.

.

 

Am Samstag, den 27. August, organisierte Grensrijder.com zum 6. Mal die GRENSLANDTOUR. Es war wieder ein Fest, an dem etwa 25 Liegeradfahrer teilnahmen.

 

Wir sind in Montfort gestartet und haben eine Strecke von etwa 62 km zurückgelegt. Über den IJzeren-Wald in Susteren radelten wir zur MAASVALLEI im niederländischen und belgischen Limburg. Es gab schöne Aussichten und eine angenehme kühle Brise beim Radfahren auf den neu angelegten Radwegen. Wir machten eine Pause im Fahrradcafé 'Lombok' in Nattenhoven.

 

Die Auswahl an Fahrrädern war groß: Strada, Mango, Quest, DF, Alpha 9, Quatrevelo, Orca und sogar ein Leiba waren mit von der Partie. Und dan dürfen wir den Alleweder natürlich nicht vergessen. Wir haben gehört, dass die Teilnehmer aus NL - B und D den Tag wieder genossen haben!

 

Die GRENSLANDTOUR 2023 (GLT23) wird am SAMSTAG, 20. Mai 2023, ausgetragen. Auf Wunsch arrangieren wir einen Campingplatz, damit sich die Teilnehmer wieder treffen können.

 

Angehend Foto's vom Teilnehmer.