QUEST 3.0 | Stand van Zaken


NL | Afgelopen week was ik even bij Velomobiel.nl en sprak hier met Theo van Andel over geruchten die ik hoor inzake de Quest 3.0. Het verhaal doet nl. de ronde dat de SNOEK XL (waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd) de nieuwe fiets naast de Quest wordt en dat er GEEN Quest 3.0 meer komt.

 

Complete onzin wist Theo me te vertellen. De SNOEK XL zit in een fase dat deze vrijwel gereed is voor productie. Dit wordt een fiets voor mensen die van snelheid houden.

 

Zodra de SNOEK XL productie loopt, wordt gestart met het verdere afwerken van de QUEST 3.0. Deze fiets krijgt een ruime instap en meer bagaeruimte als oorspronkelijk de bedoeling was. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om voor een Mountain drive, Rohloff naaf en/of motor te kiezen. Een fiets dus voor mensen die vooral van comfortabele toertochten houden. De QUEST krijgt dus twee broertjes/zusjes, een snelle variant (de Snoek (XL)) en de Quest 3.0 als comfortabele toervariant.

 

Daarmee is er weer een gerucht uit de wereld!

 

D | Letzte Woche war ich kurz bei Velomobiel.nl und habe hier mit Theo van Andel über die Gerüchte gesprochen, die ich über das Quest 3.0 höre. Es wird gemunkelt, dass das SNOEK XL (das derzeit fertiggestellt wird) das neue Fahrrad neben dem Quest sein wird und dass es KEIN Quest 3.0 geben wird.

 

Völliger Blödsinn, sagte Theo zu mir. Der SNOEK XL befindet sich in einem Stadium, in dem er fast produktionsreif ist. Dies ist ein Fahrrad für Leute, die Geschwindigkeit mögen.

 

Sobald der SNOEK XL in Produktion ist, wird mit der Fertigstellung des QUEST 3.0 begonnen. Dieses Fahrrad wird einen breiten Einstieg und mehr Gepäckraum haben als ursprünglich vorgesehen. Es besteht auch die Möglichkeit, eine Mountain Drive, eine Rohloff-Nabe und/oder einen Motor zu verwenden. Ein Rad also für Menschen, die besonders gerne gemütlich touren. Das QUEST wird also zwei Brüder/Schwestern haben, eine schnelle Variante (das Pike (XL)) und das Quest 3.0 als komfortable Touringvariante.

 

Damit ist ein weiteres Gerücht aus der Welt geschafft!