16 & 17-06-2017 | Ritje Oosterhout

Het was een belangrijke en ook emotionele dag voor Jean. Eerst naar Castricum om samen met Marie Janssen-Plovska haar eerste Velomobiel (een Quest XS) op te halen. Daarna met deze fiets door naar Dronten om de fiets op maat af te stellen. Maar ook om de blauwmettalic QuattroVelo op te halen. Met die fiets over de Veluwe richting huis. In twee etappes. De eerste etappe eindigde omstreeks 22:30 uur op camping Altena aan de Waal in Oosterhout.

 

Marcel Riswick en ik zijn Jean tegemoet gereden vanuit Roermond. Een tocht van 100 km over grotendeels prima fietspaden, maar ook heel slechte stukken. Van een snelfietspad tussen Venlo en Nijmegen is zeker nog geen sprake! In en om Nijmegen is het een fietsparadijs. Mooie brede paden een prachtige fietsbrug over de Waal.

 

In Gennep even hald gehouden en genoten van de ooievaars op het oude gemeentehuis. Ondanks de hitte zondaf, een fijne terugreis gehad. De Quattro schitterde in de zon. Wat een beauty!! Een genot om achter te rijden. Vele mooie ritten gaan volgen!!

 

Fotogalerij