06-07-2017 | Even geduld a.u.b.

Enige tijd geleden viel ik voor de charmes, maar vooral het comfort van de QuattroVelo. Na enkele proefritten was ik helemaal om. Het verschil in stabiliteit, het schijnbare gemak waarmee de fiets in beweging komt, de 'looks'. Ja daar wil ik de komende jaren graag mee rijden.

 

Maar om te kunnen kopen, moeten er ook voldoende centjes in het spaarpotje zitten. Mijn Strada 081 moest dus wel eerst verkocht zijn voordat ik de QV kon aanschaffen. En dat ging veel sneller dan ik gedacht had. Binnen 3 weken werd de Strada verkocht en is deze inmiddels via EM Velomobiel geleverd aan de nieuwe eigenaar. Etienne zorgde voor de aflever beurt en het op maat maken van de fiets voor de nieuwe (Belgische) eigenaar.

 

En dat allemaal net voor mijn vakantie. Waardoor ik nu (tijdelijk) zonder fiets zit. Velomobiel.nl werkt zich een slag in de ronde om aan de vraag naar QV's te kunnen voldoen. Natuurlijk zonder consessies te doen aan de kwaliteit van het product. Een kwestie van geduld dus...

 

Gelukkig heeft Etienne van EM Velomobiel nu een tijdelijke oplossing voor me. Ik mag een Strada gebruiken die hij heeft aangeschaft en van plan is op te knappen. Blijkt de Strada met de naam BOB (zie foto's) van Adri Manhave te zijn die is ingeruild op zijn nieuwe QV. De fiets komt deze week beschikbaar zo is de bedoeling. Zodat ik de laatste week van mijn vakantie toch nog wat kilometers kan maken.

 

En voor de rest is het 'Even geduld a.u.b..... '. Maar da's best moeilijk :-)

Reactie schrijven

Commentaren: 0