07-08-2017 | BLUE DIAMOND

Soms staat het leven vol van verrassingen! Vrijdag 4 augustus reden we met de aanhanger en daarop een Diamond Blue QuattroVelo richting Velomobiel.nl in Dronten. Er moesten nog even enkele kleine dingetjes worden aangepast. Ik ging mee met het idee om nog even wat kilometers in de demofiets te kunnen maken. Weer even dat heerlijke QV-gevoel hebben.

 

Tot mijn grote verbazing ontvouwde zich een bijzondere verrassing. Jean Schickendantz, sinds enkele weken eigenaar van de blauwe QV, gaf aan zijn QV aan mij over te willen doen. Zodat ik niet langer hoef te wachten. Jean neemt dan mijn order over en rijdt in tussentijd met zijn Quest. Ik kon mijn oren niet geloven! Nu al kunnen rijden met een QV, wat een surprise!!

 

Dus werd de QV door Allert op vakkundige wijze op maat gemaakt. Zonder QV en met het idee nog enige tijd te moeten wachten reed ik 's morgens richting Dronten. Met een op mijn maat aangepaste en net ingereden QV in de avond weer terug naar huis. Een ware vriendendienst van fietsmaat Jean!

 

En wat rijdt deze fiets toch geweldig. Ik heb het idee gewoonweg geen moeite te hoeven doen, hij fiets als vanzelf lijkt het wel. Met een enorm fijne schakeling en een fenomenale wegligging. Je rijdt automatisch met een grote grijns op je gezicht!

 

Jean is nog aan het nadenken over de kleur van zijn nieuwe QV. Wat mij betreft mag dat best weer een blauwe zijn. Rijden we voortaan als Blue-Brothers in onze Blue Diamond!!