BESCHERMFOLIE QV

Ik had het je graag laten zien. Maar hoe ik ook probeer, ik krijg het niet goed zichtbaar op de foto. En dat was eigenlijk ook de bedoeling toen ik besloot om een beschermfolie op de beide zijkanten van de QV aan te brengen. Vuil dat opspat komt nu op de folie terecht en kan makkelijk en krasvrij worden verwijderd. Maar daarnaast beschermt de (een beetje rubberachtig aanvoelende) folie ook voor beschadigingen. Bijvoorbeeld van een hoger stoeprandje, een tak op het pad e.d.

 

Francien Kessels van AS Creation uit Swalmen heeft de folie op vakkundige wijze aangebracht. Zoals gezegd, je ziet er vrijwel niets van. Maar het geeft wel een fijn gevoel! En omdat ze toch bezig was, heeft ze meteen ook een reflecterende streep opnieuw aangebracht, zodat die beter zit.

 

Binnenkort wordt de zomerkap gemonteerd. Daarop is dan in het 'Moonhouse'l ettertype (de letter waarmee ook Quattrovelo op de fiets staat - zie onder), de tekst grensrijder.com aangebracht. En zo blijven we bezig...