GOED TEAM TIJDENS OBT 2018!

Direct na de OBT 2017 werd gevraagd om wie er interesse heeft om de organisatie in 2018 op zich te nemen. Omdat een OBT wel zou passen in ons streven om ligfietsen meer bekendheid te geven in onze regio, heb ik het idee voorgelegd aan de vaste kern van grensrijder.com. Met enthousiaste reacties als gevolg.

 

We maakten een promo filmpje en reden vele mogelijke routes. Daarbij eerst gefocust op een route door NL en België. Maar al snel bleek om diverse redenen een route door Duitsland makkelijker realiseerbaar.


Toen tijdens de ALV in Breukelen met veel applaus werd besloten dat de OBT 2018 in de Euregio Midden-Limburg wordt georganiseerd, zijn we daar vol overgave direct mee gestart. Op 29 augustus jl. werd ik getroffen door een acute leverbloeding Naar later bleek veroorzaakt door een kwaadaardige tumor. Dan ben je enerzijds blij, dat er al veel afspraken en werk is verzet. Maar tevens ook dat je een goed team om je heen hebt.

 

Nu ik enkele zware operaties moet ondergaan, het is zelfs nog even de vraag of ik de 28e aanwezig kan zijn tijdens de OBT, geeft het een heel gerust gevoel erop te kunnen vertrouwen dat de organisatie gewoon doorloopt. De OBT moet een goed verzorgd feestje worden! We willen graag dat er nog jaren over wordt nagepraat in positieve zin.

 

En dat kan alleen dankzij de enorme inzet van Oliver Piper & Marcel Riswick (onderdeel route en beveiliging), Jean Schickendantz (overnachtingen en buffet) en Rob Tellings (dagorganisatie). Natuurlijk met hulp en ondersteuning van diverse anderen. En met hulp van Roel van Dijk en Gerard Arends van de NVHPV.

 

Dus ondanks mijn afwezigheid; jullie kunnen rekenen op een top organisatie tijdens de OBT 2018!