GRENSLANDTREFFEN 2019

Het 3e Grenslandtreffen werd een feestje. Mede dankzij het mooie weer kunnen we weer terugkijken op een geslaagd event. We zij nu alweer aan het denken over de route van 2020... Aan de 2019 editie hebben 45 deelnemers deelgenomen waaronder 4 open liggers.

 

De 'kampeerders' bij de scouting in Herten konden lekker buiten ontbijten en ook de BBQ kon onder mooie weersomstandigheden buiten plaatsvinden.  De lunch bij 'het koffiehoes IJzeren Bos' in Susteren was goed verzorgd en een sproeislang zorgde voor een slimme aanpak. 

 

Na afloop van de tocht werd naar Swalmen gereden om bij de ongevalsplaats van Erwin stil te staan bij zijn overlijden en het feit dat hij op 1 juni jarig zou zijn. Wilco sprak enkele indrukwekkende woorden en er werd een bloemstuk gelegd.

 

Dank aan Oliver, Marcel, Bärbel, Marie en Jean voor de perfecte uitvoerig van de organisatie. Kom je volgend jaar ook weer??

 

Bijgaande enkele reactie vanuit diverse blogs:

- Matthijs Leegwater

- Erik Fietst

- Foto's Jaap

- Helen Hancox (Auntie Helen)