OBT in NRW Magazine

Download
Rad am Niederrhein | 2020-1
ranr 2020-1.pdf
Adobe Acrobat document 14.5 MB

NL | In het Duitse magazine 'Rad am Niederrhein' heeft Hartmunt Genz een artikel geschreven over zijn ervaringen met de Oliebollentocht 2019.

 

Tevens blikt hij even terug naar de OBT 2018 en vooruit naar het Grenslandtreffen 2020 (helaas geannuleerd) en de OBT 2020. We willen u het artikel niet onthouden. Het is een zeer informatief blad voor de fietsliefhebber. Vandaar dat we het blad in de bijlage als PDF hebben gevoegd. Veel leesplezier!

 

D | Hartmunt Genz hat in der deutschen Zeitschrift 'Rad am Niederrhein' einen Artikel über seine Erfahrungen mit der Oliebollentocht 2019 geschrieben.

 

Er blickt auch auf das OBT 2018 zurück und freut sich auf das Grenslandtreffen 2020 (leider abgesagt) und wir wollen Sie erinnere mich nicht an den Artikel. Deshalb haben wir das Blatt im Anhang als PDF beigefügt. Viel Spaß beim Lesen!