Quest 3.0 | Voortgang 'de Plug'

Foto's | fotograaf niet bekend
Foto's | fotograaf niet bekend

NL | Doordat de productie en daarmee de aanvoer van nieuwe fietsen vanuit Roemenië stilligt, heeft Allert Jacobs (Velomobiel.nl) nu weer wat meer tijd om aan de nieuwe QUEST 3.0 te werken.

 

Dat project vorderde langzamer dan in eerste instantie verwacht. Echter 'de plug' (het model waarmee de mallen worden gemaakt), is nu al een heel eind op weg.

 

Toen ik onlangs bij VM was, stond de plug nog in de werkruimte. Ik noemde het 'de grot' achter Paulus zijn ruimte. NU zijn de eerste foto's beschikbaar van de plug in de hal. En die willen we je natuurlijk niet onthouden.

 

Je ziet duidelijk de grote kap (lichtgroen) om een grotere instap (zoals bij Milan) te creeëren. Ook de gelijkenis van de voorzijde met de QV, is natuurlijk duidelijk. De wielkasten (ook lichtgroen) zijn op de grote foto hierboven ook goed zichtbaar.

 

Bedoeling is nog steeds om tijdens de OBT 2020, met een nieuwe Quest 3.0 mee te kunnen rijden.

 

D | Da die Produktion und damit die Lieferung neuer Fahrräder aus Rumänien zum Stillstand gekommen ist, hat Allert Jacobs (Velomobiel.nl) jetzt etwas mehr Zeit, um an dem neuen QUEST 3.0 zu arbeiten.

 

Dieses Projekt verlief langsamer als ursprünglich erwartet. Der „Stopfen“ (das Modell, mit dem die Formen hergestellt werden) ist jedoch fast fertig. Als ich kürzlich bei VM war, befand sich der Plug noch im Arbeitsbereich. Ich nannte es "die Höhle" hinter Pauls Raum.

 

Jetzt sind die ersten Fotos gemacht in der Halle verfügbar. Und das wollen wir Ihnen natürlich nicht vorenthalten. Sie können die große Motorhaube (hellgrün) deutlich sehen, um einen größeren Eintrag zu erstellen (wie in Milan). Die Ähnlichkeit der Front mit dem QV ist natürlich auch klar. Die Radkästen (ebenfalls hellgrün) sind auf dem großen Foto oben ebenfalls gut sichtbar.

 

Es ist weiterhin beabsichtigt, während des OBT 2020 einen neuen Quest 3.0 fahren zu können.