QUEST Racer | naam gezocht


NL | Theo van Andel van Velomobiel.nl verraste eenieder met een filmpje op socialemedia platform WE. Een heuse racer! Werknaam "de Quest RS". Je zou denken dat dat voor Racer staat, maar RS staat voor 'really small'. Er liep dus nog een project naast de Quest 3.0. Eva zal de definitieve naam bepalen, suggesties zijn welkom.

 

Deze fiets is speciaal voor Eva gebouwd om mee te kunnen doen aan races. De berijder mag maximaal 1,75 meter groot zijn, wil hij/zij passen in deze fiets. Maar er komt ook een versie voor mensen van 1,96 meter (Theo's lengte), zo geeft hij aan met een knipoog. De fiets weegt slechts 20 kg en is zeer binnenkort beschikbaar. Omtrent prijzen - levertijden e.d. is nog niets bekend.

 

De fiets is niet bedoeld voor gewoon 'woon-werkverkeer' (te oncomfortabel) maar echt om te racen. 

 

Op de foto's (genomen van het filmpje van Theo) zie je de "Quest RS"  naast een Alpha Seven.

  

D | Theo van Andel van Velomobiel.nl überraschte alle mit einem Video auf der Social-Media-Plattform WE. Ein echter Rennfahrer! Die Quest RS. Sie würden denken, das steht für Racer, aber RS steht für "really small (wirklich klein)". Es war also noch einen projekt neben Quest 3.0 . Eva wirt die nahme wählen. Vorschläge sind wilkommen.

 

Das rad wurde speziell für Eva gebaut, um an Rennen teilzunehmen. Der Fahrer darf maximal 1,75 Meter groß sein, wenn er dieses Fahrrad montieren möchte. Es wird aber auch eine Version für Menschen von 1,96 Metern (Theos Größe) geben, zeigt er mit einem Augenzwinkern an.

 

Das Fahrrad wiegt nur 20 kg und wird sehr bald verfügbar sein. Über Preise, Lieferzeiten usw. ist nichts bekannt.

Auf den Fotos (aus Theos Video) sehen Sie "den Quest RS" neben einer Alpha Seven.

Schermfoto's van filmpje Theo van Andel.
Schermfoto's van filmpje Theo van Andel.