LF Zuiderzeeroute

NL | Met trots wordt de vernieuwde LF Zuiderzeeroute gepresenteerd door Nederland Fietsland. De route is 440 kilometer lang en volgt de contouren van de voormalige Zuiderzee. Vanaf nu zijn de website, app en fietsgids beschikbaar. De route maakt deel uit van een reeks geplande LF-icoonroutes. 

 

Voor je gemak is de route ingedeeld in acht volwaardige dagtrajecten van maximaal 70 km. Dit helpt je bij het plannen van een onvergetelijk vakantie. Maar voel je vrij om je eigen keuzes te maken. De dagtrajecten, verhalen, services, hoogtepunten en nog heel veel meer vind je op de LF Zuiderzeeroute website.

 

Wat zoek je als je gaat fietsen? Vooral een mooie route. Liefst met een goede kaart erbij. En praktische informatie voor onderweg. De ietsgids LF Zuiderzeeroute neemt je als het ware mee aan de hand en beschrijft de gehele route. Dit en nog veel meer inspiratie, beziens- en wetenswaardigheden vind je in de 32 pagina's tellende LF Zuiderzeeroute fietsgids, met losse kaartbladen. De gids is via de website te bestellen.

 

Krijg een indruk en bekijk de video hieronder.

 

D | Die erneuerte LF Zuiderzee Route wird stolz von Nederland Fietsland präsentiert. Die Strecke ist 440 Kilometer lang und folgt den Konturen der ehemaligen Zuiderzee. Ab sofort stehen die Website (in Deutsche sprache), die App und der Fahrradführer zur Verfügung. Die Route ist Teil einer Reihe geplanter LF-Symbolrouten.

 

Für Ihre Bequemlichkeit ist die Route in acht Ganztagesrouten von bis zu 70 km unterteilt. So können Sie einen unvergesslichen Urlaub planen. Aber zögern Sie nicht, Ihre eigenen Entscheidungen zu treffen. Die Tagesrouten, Geschichten, Dienstleistungen, Highlights und vieles mehr finden Sie auf der Website von LF Zuiderzeeroute.

 

Was suchst du beim Radfahren? Besonders eine schöne Strecke. Am besten mit einer guten Karte. Und praktische Informationen für unterwegs. Der etwas Führer LF Zuiderzee Route nimmt Sie sozusagen bei der Hand und beschreibt die gesamte Route. Diese und viele weitere Inspirationen, Sehenswürdigkeiten und Wissenswertes finden Sie im 32-seitigen LF Zuiderzeeroute-Radsportführer mit separaten Kartenblättern. Der Leitfaden kann über die Website bestellt werden.

Machen Sie sich ein Bild und schauen Sie sich das Video an.