ICE TRIKE ADVENTURE | VERKOCHT


NL | Na jarenlang in een Velomobiel te hebben gereden, besloot ik om vanwege gezondheidsreden over te stappen op een Trike. Vanwege de makkelijkere manier van opstappen. Nu na enkele weken gereden te hebben, ben ik toch tot de conclusie gekomen dat dit niet mijn manier van ligfietsen is. De zeer compleet uitgerust Trike (19-06-2019) was daarom nu te koop. De nieuwe eigenaar gaat in de omgeving van Nieuwpoort (B) genieten van deze complete fiets.

 

 

D | Nachdem ich jahrelang mit einem Velomobil gefahren bin, habe ich mich aus gesundheitlichen Gründen entschlossen, auf ein Trike umzusteigen. Wegen der einfacheren Art des Einsteigens. Jetzt, nach ein paar Wochen Fahrt, bin ich zu dem Schluss gekommen, dass dies nicht meine Art des Liegeradfahrens ist. Das sehr komplette Trike (19-06-2019) stand daher nun zum Verkauf.