FIETSROUTES DUITSLAND


Het is weer tijd om mooie (meerdaagse) fietstochten te maken. Natuurlijk kan dat uitstekend in ons eigen land. Vele mooie fietstochten genoeg. Kijk maar eens op nederlandfietsland.nl.  Maar ook net over grens bij onze Oosterburen, kun je heel mooie tochten maken. Diverse tochten die langs de mooiste rivieren van Duitsland voeren, zijn nu terug te vinden op één website; www.duitse-fietspaden.nl. Via deze website kun je ook informatie over de routes aanvragen. Tevens kun je  per route doorklikken voor uitgebreide info. Om enkele routes te noemen: Ruhrtahl Radweg, Mosel Weinkulturland, Elbe Radweg, Reihnradweg, EMS Radweg (Senne tot aan Noordzee), Neckertahl Radweg en de Weser Radweg. Stuk voor stuk autoluwe fietsroutes door de mooiste plekjes in Duitsland.

 

(foto's website duitse-fietspaden.nl)