GRENSLANDTREFFEN 2018 (2)

Foto Oliver Piper
Foto Oliver Piper
Foto Veldko.nl
Foto Veldko.nl
Foto Veldko.nl
Foto Veldko.nl

BLO

Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 mei was het tijd voor het (2e) GRENSLANDTREFFEN. In totaal reden zaterdag 32 fietsen mee tijdens de toertocht. Het scoutinggebouw van St. Hubertus bood slaapplaats aan 15 'slapers' en 24 mensen genoten de 12e Mei van de gourmetavond.  We kunnen terugzien op een heel gezellig weekend en een mooie tocht!

 

Heb je een verslag gemaakt? Geef het effe door, dan zorgen wij dat er een link op deze site komt. Hieronder enkele links:

Roef Veerman reed voor het eerst sinds zijn operatie weer een grotere rit. Heel knap! Hij maakt de volgende STRAVA routefilm met daarin enkele foto's.

 

grenslandtreffen in de media | Via Roermond 16-05

In weekblad VIA ROERMOND van 16 mei 2018 staat een artikel te lezen over het GRENSLANDTREFFEN (zie hiernaast).

 

Eén van onze doelstellingen is het ligfietsen onder de aandacht te brengen van en te promoten. Dankzij artikelen als deze, maken steeds meer mensen kennis met de ligfiets.

 

We merken ook dat het enthousiasme voor ligfietsen toeneemt. En uiteraard zijn we daar erg blij mee.

 

Mede n.a.v. de publiciteit rondom het GRENSLANDTREFFEN hebben we nu ook het verzoek gekregen om bij de Duurzaamheidsmarkt die 24 juni in de gemeente Leudal wordt gehouden met enkele fietsen aanwezig te zijn om uitleg te geven.

 

Artikel en foto's Rob van Deurzen | Via Roermond